035-6940395 info@dakspecialist.nl

Uw specialist voor dakrenovaties

Gratis DAKINSPECTIE AANVRAAGReparatie AANVRAAG

Hoe werken wij

Kwaliteit

Voor Dakspecialist Naarden beperkt het begrip kwaliteit zich niet alleen tot goede dakbedekking. Een goed advies, een goede service en de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd zijn minstens zo belangrijk. Daar staat of valt de duurzaamheid van uw dak immers mee.

Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Een stukje ouderwets vakmanschap staat borg voor een perfect aanzicht en optimale dakafdichting bij monumentale tot industriële panden. We hebben de specialisatie in huis om natuurproducten aan te brengen, maar werken ook met de modernste dakbedekkingmaterialen. Met onze eigen timmerlieden, metselaars en loodgieters kunnen wij een compleet dak opbouwen, inclusief bijv. dakbeschot, boeiboorden, lichtkoepels en schoorstenen.

Dakspecialist Naarden heeft een waterdichte oplossing voor ieder dakprobleem. Bij oplevering van onze daken krijgt u vanzelfsprekend een (schriftelijke) garantie van 10 jaar op het materiaal en de verwerking. Ook is het mogelijk het onderhoud bij ons onder te brengen.

Wij bieden particuliere huizenbezitters, eigenaren van industriële panden en woningbouw- verenigingen graag een gratis dakinspectie aan om een helder en vooral onafhankelijk inzicht te geven in de conditie van de dakbedekking en dakconstructie.

 

 

Dakspecialist Naarden

Z

Heeft voor ieder dak een passende oplossing

Z

Expert op het gebied van dakbedekken

Z

Is niet alleen dakbedekker, maar ook dakkenner

Z

Uitstekend advisies over alle aspecten van het dak