035-6940395 info@dakspecialist.nl

Villa voorzien van een nieuw dak inclusief isolatie

Dakspecialist  heeft deze vrijstaande villa op de Bergweg te Blaricum , geheel voorzien van een nieuw dak incl isolatie, het geheel is afgewerkt met een vhv pan natuurrood, doordat de constructie door het aanbrengen van de isolatie hoger is komen te liggen, hebben we...

Dakrenovatie hellend en plat

Afgelopen week is Dakspecialist Naarden B.V. weer begonnen met 2 stuks totale dakrenovaties te Almere-hout, hierbij worden de bestaande beton dakpannen vervangen. Tevens worden de platte daken ook gerenoveerd, voor het vervangen van de dakpannen is er gekozen...

Start dakrenovatie aula begraafplaats

Deze week is Dakspecialist Naarden B.V. Gestart met de dakrenovatie van de aula in Blaricum. Het geheel wordt eerst ontdaan van haar oude natuursteen leien, dan voorzien van een damp-open folie, waarna er een dakisolatie zal worden toegepast.

Dakrenovatie auladak begraafplaats

De aula te Blaricum is nu in zijn geheel voorzien van isolatie en zal nu weer opnieuw worden opgebouwd met Samaca natuursteen leien.

Auladak begraafplaats, update

Nu de leilatten en de hoekkeperlatten geplaatst zijn, kunnen wij starten met het daadwerkelijk plaatsen van de natuursteen leien .