035-6940395 info@dakspecialist.nl

Uw specialist voor dakrenovaties

Gratis DAKINSPECTIE AANVRAAGReparatie AANVRAAG

Wie zijn wij?

De organisatie

Dakspecialist Naarden bestaat sinds 1980 en is voortgekomen uit vakmensen die toen hun sporen al hadden verdiend in de dakbekkingbranche. Momenteel werken wij met een team van ruim 30 man. We hebben drie vertegenwoordigers, een afdeling verkoop- en projectadministratie en een uitgebreide servicedienst die 24 uur per dag bereikbaar is. We werken met het modernste materieel, met computerprogramma’s voor windbelasting en dow-punt berekeningen en bieden mogelijkheden voor bijzondere detailontwerpen. Alles is getoetst aan landelijke en internationale programma’s van eisen.

Weer of geen weer

Dakspecialist Naarden is een expert op het gebied van dakbedekken en op het aannemen van totaalprojecten. We kunnen een compleet dak, van ontwerp tot en met het plaatsen van de schoorsteen, voor u verzorgen. Dankzij onze kennis van het totale dak zijn wij in staat om een goed en onafhankelijk advies te geven, of het nu gaat om een particulier huis of om het hoogste gebouw van Amsterdam. Dakspecialist Naarden heeft en kan voor ieder dak een passende oplossing bieden.

Totaalproject

Dakspecialist Naarden is niet alleen dakbedekker, maar ook dakkenner. Door de ruime ervaring in het aannemen van totaalprojecten kunnen wij u uitstekend adviseren over alle aspecten van het dak, zo ook over bouwfysica en het ontwerp.

Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van dakbedekkingmaterialen en de verwerking daarvan. Bovendien weten wij ook alles van lichtkoepels en schoorstenen. Wij zijn één partij die het totale project coördineert én verantwoordelijk is voor het eindresultaat. Ook voor het onderhoud en een goede dienstverlening kunt u bij ons terecht; dan gaat uw dak nóg langer mee.

Het juiste adres

Bij Dakspecialist Naarden bent u aan het juiste adres voor daken van alle soorten en maten, want wij hebben zowel de kennis als de vaklui onder één dak.

 

Dakspecialist Naarden

Z

Heeft voor ieder dak een passende oplossing

Z

Expert op het gebied van dakbedekken

Z

Is niet alleen dakbedekker, maar ook dakkenner

Z

Uitstekend advisies over alle aspecten van het dak